English

Hírek, rendezvények

Tagországok

Az elnökség tagjai

Dokumentumok

Kapcsolat

Játékok, bajnokságok

Kezdőlap

Kezdőlap>> Hírek, rendezvények>>

Helyszínek bejárása Krakkóban és Szófiában

Az októberi Közgyűlés döntése alapján Berente Judit Elnök és Brane Tome Elnökséi tag  látogatást tettek a két kandidáló országban.

Krakkóban 2011. november 15-17. között, került sor a látogatásra Krystyna Murdzek a helyi Szervezőbizottság alelnöke vezetésével.

Szófiában 2011. november 25-27. között Stoyanka Ananieva irányításával került sor a helyszínek bejárására.

 Krakkó

Krakkóban a Játékok központja a Testnevelési Egyetem kampusza és annak sportlétesítményei. A sportlétesítmények jó állapotban vannak és az Elnökség tagjai megtekinthették a hamarosan átadásra kerülő vadonatúj 25 m-es uszodát is. Az egészségügyi háttér is biztosított. A városi kórház Fresenius művese állomása képes ellátni a dializált betegeket. A város vezetése is maximálisan támogatja a Játékok megrendezését.

Képek a bejárásról IDE kattintva tekinthetők meg.

Szófia

Szófiában a Játékok központja az Inter Expo Centerben és a hozzá közeli szállodákban lett tervezve. A sporthelyszínek pedig az Egyetemi sportlétesítményekben. Az egészségügyi hátteret a Katonai Kórház biztosítaná, ami minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkezik. A művese kezeléseket a Tokuda Kórházban levő Nipro Művese állomás korlátlan számban biztosítaná. A Játékoknak otthont adó sportlétesítmények nagy része a városközponttól kintebb a Testnevelési Egyetem területén található.

A bejárás után Berente Judit és Brane Tome a zágrábi Közgyűlésen elfogadott standard alapján részletes jelentést küldenek az Elnökség többi tagjának és hamarosan döntés születik.

AZ Európa Szövetség Elnöksége döntött a következő Játékok helyszínéről. A rendezés jogát Krakkó nyerte el. A 2014-es ETDG helyszín kiválasztásáról az Elnökségi szavazás végeredményét itt találja.

Képek a bejárásról IDE kattintva tekinthetőek meg.

Vissza