English

Hírek, rendezvények

Tagországok

Az elnökség tagjai

Dokumentumok

Kapcsolat

Játékok, bajnokságok

Kezdőlap

Kezdőlap>> Hírek, rendezvények>>

ETDSF Szakértői Bizottsági látogatás

Krakkó 2014. 06. 23-24.

 Berente Judit elnök és Colin White a Sportbizottság elnöke látogatást tettek a Helyi Szervező Bizottságnál Krakkóban, hogy az augusztusban megrendezésre kerülő VIII. Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa Bajnokságának az előkészítési folyamatát áttekintsék és amennyiben szükséges szakmai támogatást nyújtsanak a szervezőknek.

 

A megbeszélésen a Helyi Szervező Bizottság tagjaival élükön Prof. Andrzej Chmura elnökkel és Krystyna Murdzek alelnökkel együtt áttekintették a protokollokat. Tisztázták az eseményhez kapcsolódó szabályokat. Mivel a Szakértői Bizottság tagjai előzetesen mindketten SZB tagok voltak a Helyi Szervező Bizottságokban megosztották tapasztalataikat és felhívták a figyelmet azokra a pontokra, melyekre fokozott odafigyelés szükséges.

 

A megbeszélések során nemcsak információt, hanem ötleteket is cseréltek. Különösen hasznosnak bizonyult, hogy találkozhattak a Helyi Szervező Bizottság valamennyi tagjával, beszélhettek velük és elmondhatták a véleményüket a VIII. Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa Bajnokságának szervezésével kapcsolatban.

A megbeszélések baráti légkörben zajlottak és a Szakértői Bizottság valamint a Helyi Szervező Bizottság elkötelezettek a legszorosabb együttműködésre a Bajnokság megnyitójáig valamint annak teljes időtartamára.

 

A Szakértői Bizottság tagjai úgy ítélik meg, hogy a szervezés és a készültség megfelelő ütemben zajlik.

A bejárás képei IDE kattintva tekinthetők meg.

Vissza